ABC bokforlag Kjøp bøker på Internett Nyheter fra bokforlaget Informasjon om bokforlaget Kontakt bokforlaget Gi ut egen bok - bli forfatter?
Handle i butikken::
Vennligst les våre salgsbetingelser før du bestiller.

Hvis du har inngått egen kundeavtale med ABC bokforlag angående leveringsbetingelser, rabatter e.l., gjelder kundeavtalens vilkår. Eventuelle rabatter trekkes fra hos oss før fakturering.

Aktuelt:
ABC bokforlag søker forfattere av temahefter. Les mer om våre betingelser og forfatteravtaler.

Linker:


Matthew Q. Jackson

Velkommen til ABC bokforlags bestillingsside

Sett kryss og oppgi antall ved de utgivelsene du vil bestille.
Klikk deretter knappen "Gå til kassen" på bunnen av siden.

For bokhandlere gjelder egne vilkår. Send e-post til dersom din bokhandel ikke mottar egne bestillingsskjema for våre utgivelser, eller bestill via denne siden. Oppgi da navn på bokhandler.Poff og Pia - en historie om gode venner
ISBN: 978-82-997325-0-5

Barnebok skrevet av Finn Harald Røed med tegninger av Matthew Q. Jackson. Dette er en både koselig og spennende historie om to barn og valpene deres. Boken passer like godt for gutter og jenter. Den er innbundet og trykt i beste kvalitet med god sidetykkelse. En bok til å bli glad i for alle barnefamilier som liker hunder. Les bokomtale og smakebiter her.

Ja takk, jeg bestiller stk. á kr. 149,-
Lørdagskveld, akebrett og andre småhistorier (PDF)
ISBN: 978-82-997325-1-2

En samling småhistorier og noveller av Finn Harald Røed. Denne boken er utgitt i PDF-format. Det vil si at du får tilsendt en komplett bok i PDF-filformat pr. e-post med begrenset bruksrett. Du kan lese boken på skjermen og/eller skrive den ut på papir til eget bruk. Oppgi din e-postadresse i bestillingsskjemaet. Se bokomtale og les smakebiter her.

Ja takk, jeg bestiller stk. á kr. 59,-
Spill piano etter besifring (PDF)
ISBN: 978-82-997325-2-9

Dette læreheftet består av 10 illustrerte leksjoner med en rekke spilleeksempler (midi-filer). Her lærer du alt du trenger for å akkompagnere deg selv eller andre med akkorder. Denne boken er utgitt i PDF-format. Det betyr at du får tilgang til nedlasting av en komplett bokfil til din datamaskin. Boken leser du på skjermen eller skriver ut på papir til eget bruk. Se bokomtale og les smakebiter her.

Ja takk, jeg bestiller stk. á kr. 59,-
Forhåndsbestilling av bok under arbeid
Velg denne "boken" dersom du ønsker å forhåndsbestille eller reservere en bok som ikke er offisielt utgitt enda, eller som er utsolgt fra forlaget.

Når du går videre til kassen, må du skrive navn på forfatter og bokens tittel i kommentarfeltet. Vi vil da reservere det ønskede antall eksemplarer av boken, så hører du fra oss så snart utgivelsen er klar.

Ja takk, jeg bestiller stk. reservert,-
Transformation (CD-utgivelse)
CD-utgivelse (1996) av Finn Harald Røed

"Transformation" er Finn Harald Røeds andre soloutgivelse. Den inneholder 19 studioinnspillinger skrevet av artisten selv, hvorav flere inkluderer gjestemusikere som Rolf Kristensen, Odd Evil Custer, Helmer Hemnes, Jørn Skogheim, Tore Bråthen m.fl. Musikkstilen er pop/rock, men i tillegg finner man bonusmateriale i form av remixer og et utvalg instrumental-eksperimentaler. CD-platen ble positivt mottatt av radiostasjoner og musikkritikere våren 1996, ikke minst balladen "" og poplåtene "" og "" ble ofte spilt på radio (klikk sangtitlene for å lytte).

Finn Harald Røed har også utgitt musikk på Internett (MP3-utgivelser). (med gratis nedlasting av en rekke sanger).

Ja takk, jeg bestiller stk. á kr. 98,-