ABC bokforlag
Kjøp bøker online Nyheter og kunngjøringer Om ABC bokforlag Kontakt bokforlaget Avtale med forfattere om bokutgivelse
Aktuelt:
ABC bokforlag har fokus på temahefter, barnebøker og mp3-utgivelser. [Les mer]

BOK: Barn og valper
Gi ut bok?Eksterne lenkerFinn Harald Røed [info]

POFF OG PIA

En historie om gode venner
med tegninger av Matthew Q. Jackson

Bokens handling

Mamma og Pia har nettopp flyttet fra byen til et koselig hus på landet. Når den snille valpen Poff blir en del av familien, får Pia verdens beste venn. Snart blir de kjent med nabogutten Albert og valpen hans også. Får lille Poff sove om natten når han reiser fra mammaen sin? Hvordan lærer han å slutte og tisse inne? Hva er humleleken? Hvordan går det hos dyrlegen når Poff blir påkjørt av en moped? Og ikke minst: Hva skjer når barna og hundene deres møter den sortkledde heksen i skogen?

Smakebiter / utdrag fra boken

Her kan du lese utdrag fra boken - helt gratis!
Klikk for å lese fra boken (PDF-fil)

Målgruppe

Målgruppen er barn fra 7-12 år og deres leselystne foreldre. Boken passer meget bra til høytlesning. Handlingen kommer naturlig inn på hvordan man behandler og oppdrar en valp, og er dermed både en lærerik og underholdende fortelling. "POFF OG PIA" passer like godt for både gutter og jenter, og er trykt med beste kvalitets hardinnbinding og god sidetykkelse. En bok til å bli glad i for alle barnefamilier som liker hunder.

Kjøp boken
Denne boken kan kjøpes i vår nettbutikk, eller i nesten 200 bokhandlere over hele Norge, inkludert samtlige Notabene-butikker. For bokhandlere gjelder egne innkjøpsavtaler og vilkår (ta kontakt).


Bokfakta
Pris: kr. 149,-
Forlag: ABC bokforlag
Trykkeri: PDC Tangen
Sjanger: Barnebok/roman
Utgivelsesår: 2007
ISBN: 978-82-997325-0-5
Innbinding: Innbundet
Format: 135 x 210 mm
Sider: 72

Kjøp boken