ABC bokforlag
Kjøp bøker online Nyheter og kunngjøringer Om ABC bokforlag Kontakt bokforlaget Avtale med forfattere om bokutgivelse
Aktuelt:
ABC bokforlag har fokus på temahefter, barnebøker og mp3-utgivelser. [Les mer]

BOK: Barn og valper
Gi ut bok?Eksterne lenkerInternett - den nye misjonsmarken


Forfatter: Finn Harald Røed
Sjanger: Fagbok (samfunn, IKT, religion)
Format: Ikke fastsatt
Antall sider: ca. 200
Pris: Ikke fastsatt
Forventet utgivelse: 2008

Bestill boken

Ikke tilgjengelig enda. Prosjektet er til vurdering for utgivelse.

Handling

Internett er kristenhetens nye, verdensomspennende misjonsmark uten landegrenser. Parallellt med at Internett-tilgang blir en del av hverdagen i alle verdenshjørner, har flere og flere kirkesamfunn oppdaget mulighetene for forkynnelse og informasjonsspredning via nettet.

Forfatteren er utdannet adjunkt med vekt på samfunnsfag, musikk og engelsk. Etter seks års yrkespraksis som lærer, har han siden slutten av 90-tallet vært fast ansatt i WebBusiness AS som senior-webutvikler med ansvar for flere hundre Internett-løsninger. I tillegg har han i en årrekke vært norsk webmaster for et av de internasjonale kristne kirkesamfunnene som tidligst tok verdensveven på alvor som en viktig kommunikasjons- og misjonskanal.

I boken deler han sine erfaringer gjennom en spennende og strukturert fremstilling av hvilken rolle Internett har hatt, har og vil få i fremtiden som "den nye misjonsmarken". Han tar også opp konkurransen mellom de ulike trosretningene om synligheten på Internett, samt en presentasjon av sentrale metoder for å nå frem til seg selv innen informasjons- og misjonsarbeid på Internett.

Målgruppe

Målgruppen er studenter, Internett-bransjen og kirkesamfunn, samt alle andre som har interesse for kombinasjonen Internett, samfunn og religion.

Smakebiter / utdrag fra boken

Kommer i 2008.